proses pangadilan

The litigation salaku wawakil nu ngagugat atanapi terdakwa wawakil nyaéta markisa urang. Kituna kami ngédit cara ngagawe peradilan sagala jinis jeung nyadiakeun fungsi kontrol prosés jeung janjian tina wawakil di pangadilan di Lower Saxony, Bremen na Hamburg.

ngagambarkeun titimangsa

Lamun perlu nedunan salaku pengacara di Lower Saxony, Hamburg jeung kaping pangadilan Bremen, tapi teu hayang laksana malah kaping jelema, urang bakal aya dina hiji dadasar individu jeung resep permanén kalawan kaahlian urang ti prakték éksténsif jeung serbaguna kami forensik aya.

The Répréséntasi kami nganggap pangadilan di handap

____________________________________________________

tulisan

Hak informasi kaayaan § 242 BGB tiasa teu prinsipna méméh ngaku utama, anjeunna ngagaduhan Selang.

Kbgh judgment VI ZR 222 / 16 ti 25. Juli 2017

BGB §§ 195, 242 Kudu, 372, 812; HintG NRW §§ 4, 22 ABS. 3

VI. Divisi sipil Mahkamah Federal dina dédéngéan on 20. June 2017 Presiding Kaadilan Galke, hakim liang kabuka, para hakim Dr. Oehler sarta Dr Roloff jeung hakim Dr. leutik
aturan saperti kieu:
nu judgment of 6 nyaeta jaman harita ngeunaan éta ngalamar. Zivilkam-mer tina Daerah Pangadilan Cologne of 12. May 2016 dibolaykeun. zat ieu remanded pikeun sidang anyar jeung putusan, sanajan dina waragad banding ieu, ka pangadilan Beru-fung.

Baca leuwih

__________________________________________________

Taya informasi aksés ka nomer telepon bisnis sahiji karyawan puseur pakasaban

A katuhu pikeun aksés informasi ka nomer telepon bisnis sahiji karyawan puseur pakasaban bisa konflik kalawan duanana ancaman kana fungsi tina Otoritas jeung panangtayungan data pribadi karyawan. Ieu mutuskeun ku Pangadilan Administratif Federal di Leipzig kiwari.

The Ngalamar neangan, citing nu Merdika tina Act Émbaran aksés ka layanan béréndélan telepon terdakwa Proyék Center di Cologne, Nuremberg Kota, Berlin jeung Berlin urang Treptow-Koepenick. The Pegawai Negeri di puseur proyek teu bisa ngahontal langsung ku telepon ti nasabah maranéhanana. Nelepon téh diwaler unggal puseur layanan dilengkepan husus kalayan nomer telepon standar.

Mun klaim negeskeun ku plaintiffs masih di sengketa, anu keluhan éta teu suksés dina banding. Di dieu diarahkeun ngalawan kadali dugi ka Bundesverwaltungsgericht.

Baca leuwih

__________________________________________________

The dédéngéan saméméh pangadilan sipil (Mündlichkeitsgrundsatz, larangan pangadilan rusiah)

§ 128 prinsip orality; prosedur ditulis

(1) The pihak negotiate dina sengketa di pangadilan sidang oral.
(2) Jeung perjangjian ti pihak nu bisa dicabut ngan lamun parobahan signifikan dina posisi prosés, pangadilan bisa nyieun kaputusan tanpa dédéngéan a. Ieu ditangtukeun pas waktu bisa Filed nepi ka briefs, sarta tanggal pikeun kiriman kaputusan. Hiji kaputusan tanpa dédéngéan hiji inadmissible lamun leuwih ti tilu bulan geus tos dilakonan ti perjangjian ti pihak.
(3) Ngan pikeun mutuskeun dina waragad nu kaputusan bisa jadi tanpa dédéngéan a.
(4) kaputusan Pangadilan anu teu judgments, tiasa endure, iwal mun disebutkeun ditangtukeun tanpa dédéngéan a.
__________________________________________________

§ 78 ZPO Anwaltsprozess

(1) Sateuacan pangadilan régional jeung pangadilan régional nu leuwih luhur, nu pihak kudu digambarkeun ku pengacara a. Mangrupakeun pangadilan régional pang luhur ngadeg di nagara dina dasar § 8 tina Act bubuka ka Act Judicature, mangka pihak kudu oge digambarkeun ku pengacara saméméh éta. Sateuacan Pangadilan Wangon, pihak kudu digambarkeun ku hiji Pangacara didaptarkeun jeung pengacara Federal Pangadilan.
(2) Otoritas jeung entitas légal hukum publik, kaasup dibentuk ku aranjeunna pikeun ngalaksanakeun tugas umum maranéhna mergers tiasa pamilon pikeun cuti ka banding ku Ngiring pagawé kalawan Hakim mumpuni atanapi ku pagawé mumpuni pikeun nangtoskeun otoritas séjén atawa awak diatur ku hukum publik, kaasup ku jadi digambarkeun aranjeunna pikeun minuhan pancén publik maranéhna mergers kabentuk.
(3) dibekelan ieu teu dilarapkeun ka cara ngagawe saméméh hiji hakim disatujuan atawa dipénta jeung ka lampah légal nu bisa dijieun méméh registrar sahiji kantor.

(4) A pangacara anu otorisasi luyu jeung ayat 1 na 2 keur ngagambarkeun, bisa ngagambarkeun sorangan.

__________________________________________________

Aturan yurisdiksi obyektif jeung diwengku keur ngajamin arah statutoryers

Pikeun mastikeun hakim halal, ulah aya manipulasi ku pihak mana wae, atanapi duanana, sarta pikeun mastikeun distribution ditangtoskeun tina serangan fiskal, hukum butuh, prinsipna mah, persis nu pangadilan kudu nelepon teh conto mimiti nu ngagugat teh.

a) kompeténsi obyektif

Nalika yurisdiksi materi palajaran, geus ngeunaan naha pangadilan kabupaten atanapi pangadilan kabupaten boga yurisdiksi salaku pangadilan conto munggaran. aturan bisa kapanggih deui GVG nu. Numutkeun § 23 GVG nu tanggung jawab pangadilan Kabupaten kaasup sengketa leuwih pecuniary jeung klaim non-pecuniary ku nilai nepi ka 5.000 euro, paduli jumlah dina sengketa keur sengketa timbul ti leases pikeun perumahan sarta ti bagian heubeul. Pangadilan Kabupaten tanggung diantara hal séjén pikeun sakabéh tindakan anu buka saluareun euro 5.000 (tingali. § 71 GVG). Itungan nilai tanggung jawab ayeuna manggih dirina deui §§ 1 ff. ZPO. Mun pangadilan non-kompeten faktual disebut gugatan bakal mecat sakumaha inadmissible. Sanajan kitu, Pangadilan kudu ka pihak nunjuk kaluar saméméhna. Lajeng aya pikeun ngagugat teh kasempetan pikeun ngalengkepan aplikasi pikeun rujukan. Ieu oge bisa jadi alternatif di. Pikeun aplikasi misalna, euweuh ngagambarkeun wajib di pangadilan distrik. pangadilan lajeng nujul kana pangadilan kompeten (§ 281 ZPO). rujukan ieu ngariung. Ngeunaan biaya pangadilan megatkeun, nu ieu dimaksud.

The pihak meureun, iwal yurisdiksi ekslusif anu ku perjangjian pangadilan panggero pangadilan materially non-kompeten. terdakwa ogé bisa kalibet rügelos. Sateuacan pangadilan Kabupaten kitu, nya kudu nunjuk kaluar ku pangadilan di yurisdiksi éta (§ 504 ZPO).

__________________________________________________

Banding jeung banding ngalawan judgments dina cara ngagawe sipil

Judgments Mahkamah Kabupatén jeung Mahkamah District bisa prinsipna jadi ditantang di banding. Pangadilan luhur hareup lajeng reviewed nu judgment di. Sanajan kitu, banding nu diwenangkeun ngan lamun salah mangrupakeun inferior dina jumlah sahenteuna 600 euro atawa aplikasi dina conto kahiji, pangadilan, banding di judgment nu dinyatakeun otorisasi.

Perhatosan: Dupi ieu nu disebut judgment standar kahiji, teras banding teu diijinkeun. Gantina, anjeun tiasa banding ngalawan kaputusan aya dina dua minggu. Dina oposisi, pangadilan saméméhna kompeten sorangan megatkeun.

Banding ngalawan judgments tina pangadilan kabupaten ieu aimed di pangadilan kabupaten - iwal kaputusan ti pangadilan kulawarga: Aya, Mahkamah sahiji daya tarik anu salawasna jawab. Judgments tina pangadilan Kabupaten jadi reviewed ku Pangadilan sahiji daya tarik.

Baca leuwih

__________________________________________________

pangacara pakait teu ngaku ngalawan perbendaharaan kaayaan keur reimbursement of PPN dina prosés netepkeun imbuhan nurutkeun §§ 45 ff. RVG ka

maranehna Timbalan Jaksa boga klaim ngalawan perbendaharaan kaayaan keur reimbursement of PPN dina prosés netepkeun imbuhan nurutkeun §§ 45 ff. RVG kaDisadiakeun yén pihak anjeunna ngagambarkeun ieu dijudulan ngurangan.

Baca leuwih

__________________________________________________

__________________________________________________

Dina pamundut cara ngagawe insolvency sorangan ngalawan harta debtor urang ieu dibuka ku urutan tina bangkrut Pangadilan of 20.4.05.

__________________________________________________

cara ngagawe Insolvency: kompetensi di tinggal Wi bangkrut debtor

cara ngagawe Insolvency: kompetensi di tinggal Wi bangkrut debtor

 
__________________________________________________

Geus cara ngagawe insolvency leuwih aset of debtor ngabuka aplikasi salajengna pikeun bubuka cara ngagawe on aset bias geus bangkrut (§ 35 InsO) teu diijinkeun.

__________________________________________________

Hukum bangkrut: No kapuasan kaluar tina nilai pasrah tunai tina asuransi hirup

The ngerjakeun sahiji klaim asuransi hirup bisi tina pupusna bank ogé nyertakeun nilai pasrah.

__________________________________________________

pasatujuan Agénsi dina cara ngagawe insolvency

A ngaku tina creditor a malah lajeng ragrag kana bangkrut estate lamun eta jengkar saméméh lawang ka. Teu perlu nu ngaku geus enforceable saméméh bubuka cara ngagawe 2) oge ngaku tina tort ngahaja ngiring dina cara ngagawe insolvency.

__________________________________________________

imbuhan Insolvency: éraan sanajan embezzlement dina cara ngagawe séjén

A liquidator leungiteun dina cara ngagawe insolvency, di mana manéhna teu komitmen sagala breach tina tugas, henteu kusabab ngaku santunan na kusabab manehna komitmen embezzlement dina cara ngagawe lianna.

__________________________________________________

Insolvency éraan: nambahkeun-deui aset jeung otorisasina of surcharges

Aset kalawan hak atikan jeung sékrési nu ukur bisa ditambahkeun kana aset nurutkeun § 1 4 I InsVV, disadiakeun yén Kuncén samentara geus diurus extent considerable sareng maranehna. Ngan kagiatan signifikan kalawan hormat ka aset encumbered téh mun dianggap mibanda waragad tambahan.

__________________________________________________

Insolvency éraan: Kanggo jumlah surcharges pikeun "tuluyan tina bisnis" na "Betriebsübertragu

Gumantung kana kaayaan, paningkatan dina éraan di hormat tina "tuluyan tina bisnis" kalawan 17% jeung "mindahkeun bisnis" kalawan 10% bisa jadi bener.