Litigation

Pengadilan minangka wakil plaintif utawa wakil terdakwa iku semangat kita. Mulane, kita prosesi legal kabeh jinis lan offer pengadilan lan janjian sadurunge pengadilan ing Lower Saxony, Bremen lan Hamburg.

perwakilan tanggal

Yen sampeyan perlu kanggo nindakake minangka pengacara ing Lower Saxony, Hamburg lan tanggal pengadilan Bremen, nanging ora pengin ngleksanani malah tanggal sing, kita bakal ing basis individu lan kaya kanggo permanen karo keahlian kita saka laku ekstensif lan Versatile kita Forensic dhuwur.

Perwakilan kita njupuk ing pengadilan ing ngisor iki

____________________________________________________

kiriman

Prinsip kasebut, hak informasi miturut § 242 BGB ora bisa dicegah wektu sadurunge klaim utamane sing dadi tugas.

BG KUDUS VI ZR 222 / 16 saka 25. Juli 2017

BGB §§ 195, 242 Be, 372, 812; HintG NRW §§ 4, 22 Abs. 3

VI. Senat sipil Pengadilan Federal ngadili sidang 20. Juni 2017 dening ketua hakim Galke, hakim mbukak lubang, hakim Dr. Oehler lan dr. Rolet lan hakim cilik
dikenali kanggo tengen:
Ing banding saka pemohon yaiku pangadilan 6. Kamar sipil saka Landgericht Köln saka 12. May 2016 dibatalake. Kasus iki ditransfer menyang pangadilan banding kanggo nyoba lan keputusan anyar, kalebu biaya banding.

Waca liyane

__________________________________________________

Ora ana akses informasi menyang nomer telpon resmi saka karyawan pusat proyek

Sawijining hak akses kanggo informasi akses menyang nomer telepon resmi karyawan pusat proyek bisa uga ancaman kanggo fungsi saka wewenang uga minangka pangayoman data pribadhi karyawan. Pengadilan Pentadbiran Federal ing Leipzig wis mutusake dina iki.

Para penggugat, nyatakake Kebebasan Informasi undhang, ngupaya akses menyang layanan dhaptar telpon saka Kadhokteran Job Center ing Cologne, Nürnberg, Berlin Mitte lan Berlin Treptow-Köpenick. Karyawan saka pusat-pusat proyek iki ora langsung bisa diakses dening pelanggan kanthi telpon. Panggilan dijawab ing saben kahanan kanthi khusus nyiapake pusat layanan kanthi seragam telpon.

Sanadyan klaim-klaim sing dituntut dening para penggugat isih ana ing perselisihan, tindakan-tindakan ing panjaluk kasebut ora berhasil. Revisi sing ditrapake iki wis ditolak dening Pengadilan Pentadbiran Federal.

Waca liyane

__________________________________________________

Tindakan lisan sadurunge pengadilan sipil (asas orality, larangan pangadilan rahasia)

§ 128 Prinsip Orality; Prosedur tertulis

(1) Pihak-pihak padha rembugan bab perseliswaan sadurunge pengadilan sidhang.
(2) Kanthi persetujuan para pihak, sing bisa dibatalake mung nalika ana owah-owahan substansial ing kahanan pengadilan, pengadilan bisa mutusake tanpa prosiding lisan. Sampeyan bakal nemtokake wektu sing bisa diajukake lan tanggal kanggo bakal diumumake. Kaputusan tanpa pamrih lisan ora bisa dilakoni yen luwih saka telung sasi wis dilakoni wiwit persetujuan para pihak.
(3) Yen mung biaya sing kudu diputus, keputusan bisa dijupuk tanpa pamrih.
(4) Pangadilan ing pengadilan sing ora pengadilan bisa diwènèhaké tanpa prosès lisan, kajaba tinamtu.
__________________________________________________

§ Proses pengacara 78 ZPO

(1) Sadurunge pengadilan regional lan pengadilan regional sing luwih dhuwur, partai kudu diwakili dening pengacara. Apa pengadilan regional sing paling dhuwur diadegaké ing negara ing basis saka § 8 undhang pambuko-undhang Judicature, banjur pihak kudu uga dituduhake dening pengacara sadurunge sing. Sadurunge Pengadilan Federal, para pihak kudu diwakili dening pengacara sing ngakoni ing Pengadilan Federal.
(2) Panguwasa lan èntitas legal hak cipta, kalebu kawangun dening wong-wong mau kanggo nindakake pakaryan umum sing gabungan bisa peserta kanggo ninggalake kanggo mréntahaké dening hiring karyawan karo hakim qualified utawa dening karyawan qualified ngadili panguwasa utawa badan diatur dening hukum umum, kalebu dening makili wong ing kinerja tugas umum.
(3) Aturan kasebut ora dileksanakake kanggo prosiding sadurunge hakim sing ditugasake utawa ditampa lan tumindak prosedur sing bisa ditindakake sadurunge pejabat registri.

(4) A pengacara sing nduweni hak diwakili miturut paragraf 1 lan 2 bisa makili awake dhewe.

__________________________________________________

Aturan hukum lokal lan lokal kanggo njamin arah hukumers

Kanggo mesthekake hakim resmine, supaya penipuan dening pihak, utawa loro-lorone, lan kanggo mesthekake distribusi tepat saka serangan fiskal, hukum mbutuhake, ing asas, persis kang pengadilan kudu nelpon Kayata pisanan penggugat.

a) Hak ukum

Yurisdiksi substansif yaiku manawa pengadilan distrik utawa pengadilan distrik nduweni hak ukum minangka pengadilan pisanan. Aturan maneh bisa ditemokake ing GVG. § 23 Gvg Responsibilities pengadilan distrik kalebu musuhan liwat pecuniary lan claims non-pecuniary regane nganti 5.000 Euros, preduli saka jumlah ing regejegan kanggo musuhan njedhul saka kontrak sewa kanggo omah lan saka lawas bagean. Pengadilan distrik tanggung jawab antarane liyane kanggo kabeh tumindak sing mbukak ngluwihi Euros 5.000 (ndeleng. § 71 Gvg). Pitungan saka cahya saka tanggung jawab saiki ketemu awake maneh ing §§ 1 ff. ZPO. Yen pengadilan ora kompeten diarani, tindakan kudu ditolak minangka ora bisa ditampa. Nanging, pengadilan kudu ngandhani pihak-pihak kasebut sadurunge. Ing kasus kasebut, penggugat nduweni pilihan nglamar kanggo ngubungake. Iki uga bisa digunakake ing alternatif. Kanggo aplikasi kuwi ora ana pengacara ing pengadilan distrik. Pengadilan banjur nuduhake pengadilan sing kompeten (§ 281 ZPO). Rujukan iki ngiket. Pengadilan nemtokaké biaya sing ditrapake.

Kajaba yurisdiksi eksklusif sing ana, para pihak bisa, kanthi milih persetujuan pengadilan, nelpon pengadilan sing ora independen. Sang pramugari uga bisa melu rugby. Sadurunge pengadilan distrik kasebut, dheweke kudu dilaporake dening pengadilan wilayah (§ 504 ZPO).

__________________________________________________

Daya tarik lan banding marang pengadilan ing proses sipil

Pengadilan ing pengadilan distrik lan pengadilan distrik bisa dhasar bisa diserang karo banding. Pengadilan sing luwih dhuwur banjur ngetung putusan. Nanging, banding kasebut mung bisa ditampa yen sampeyan wis dikalahake ing paling sethithik 600 Euro utawa pengadilan sing wis mutusake ing kawitan pisanan, banding ing putusan kasebut kanthi tegas ijin.

Manungsa waé: Yen diarani minangka standar default sing pisanan, banjur ora diidini. Nanging, sampeyan bisa mranaake babagan kasebut ing rong minggu. Kira-kira bantahan wis mutusake pengadilan sing kompeten dhewe.

Panggilan kanggo pengadilan saka pengadilan distrik ditrapake menyang pengadilan distrik - kajaba ing pancasan Pengadilan Keluarga: Ana tansah yurisdiksi Pengadilan Tinggi sing luwih dhuwur. Pengadilan ing pengadilan distrik diteliti dening pangadilan tingkat sing luwih dhuwur.

Waca liyane

__________________________________________________

Pengacara Associate ana ing prosedur penentuan remunerasi miturut §§ 45 ff. RVG ora ana klaim marang treasury negara kanggo pengembalian PPN

ing Pengacara Associate ora nduweni hak kanggo ngaku ganti rugi saka Landeskasse kanggo penggantian pajak tambah nilai ing prosedur penentuan remunerasi miturut §§ 45 ff. RVGyen partai diwakili dheweke nduweni hak kanggo ngurangi pajak input.

Waca liyane

__________________________________________________

__________________________________________________

On aplikasi dening pengadilan bangkrut saka proses bangkrut 20.4.05 ing aset debitur dibukak.

__________________________________________________

Prosedur bangkrut: Tanggung jawab kanggo debit insolvensi sing duwe omah

Prosedur bangkrut: Tanggung jawab kanggo debit insolvensi sing duwe omah

 
__________________________________________________

Yen prosiding insolvensi wis kabuka marang aset debitur, aplikasi luwih kanggo bukaan saka prosès bab aset wis insolvensi (§ 35 InsO) ora bisa ditampa.

__________________________________________________

Hukum Insolvensi: Ora ana kepuasan kapisah saka nyerahake rega asuransi jiwa

Penugasan klaim asuransi jiwa kanggo pati menyang bank uga kalebu nilai nyerah.

__________________________________________________

Perjanjian bisnis ing prosiding insolvency

A pratelan saka panyalur wis tiba ing estate insolvency, yen asal sadurunge mbukak. 2) Klaim kanggo tumindak kanthi ora sengaja uga melu ing proses insolvensi.

__________________________________________________

Bankruptcy Trustee: Pratelan kompensasi senadyan penggelapan ing prosès insolvensi liya

Administrator insolvensi ora bakal entuk hak nampi bayaran kanggo prosès insolvensi ing pundi piyambakipun sampun nate nglanggar tugas amargi sampun ngrampungaken prosès insolvensi sanèsipun.

__________________________________________________

Biaya administratif insolvensi: tambahan aset lan hak kanggo surcharges

Aset karo hak pamisahan lan pemisahan mung bakal ditambahake menyang aset miturut § 1 I 4 InsVV manawa likurator provisi wis nangani mau kanthi jangkah sing akeh. Mung aktivitas sing signifikan ing hubungan karo aset sing wis ditebus sing kudu dianggep karo biaya tambahan.

__________________________________________________

Biaya administrator Insolvency: Kanggo jumlah "operasi terus" lan "transfer bisnis

Gumantung ing kahanan, tambah remunerasi ing "keprihatinan" karo 17% lan "transfer bisnis" karo 10% mungkin cocok.